Nieuws

Film "War Room

4ALL Festival 2018

Leerjemee in Meppel!

UITNODIGING FILMAVOND

WAR ROOM

 

Dinsdag 23 januari 2018

 

De Kameel

Zuideinde 31

Meppel

 

Aanvang 19:30 uur

 

Hartelijk welkom!

 

Vrij entree,

collecte voor onkosten!

Korte inhoud: Tony en Elizabeth Jordan hebben het helemaal voor elkaar – geweldige banen, een prachtige dochter én hun droomhuis. Maar schijn kan bedriegen. Hun wereld stort in onder de druk van hun falend huwelijk. Terwijl Tony geniet van zijn succesvolle baan en met de verleiding speelt, wordt Elizabeth steeds verbitterder. Maar hun leven neemt een onverwachte wending als Elizabeth een nieuwe klant, Miss Clara, ontmoet en ze een ‘war room’ moet opzetten om te bidden voor haar gezin. Terwijl Elizabeth voor haar gezin vecht, komen Tony’s verborgen worstelingen aan het licht. Hij moet beslissen of hij met zijn gezin in het reine wil komen en of hij ervoor gaat zorgen dat Miss Clara’s overtuiging - dat overwinningen niet toevallig zijn - waarheid blijkt. De bedenkers van de veelvoudig bekroonde producties Fireproof en Courageous komen met WAR ROOM met een meeslepend drama met hartverwarmende humor.

Leerjemee-avond met

Henk Rothuizen

Noteer vast in uw agenda: op 21 februari is er een Leerjemee- avond. Als gastspreker is uitgenodigd Henk Rothuizen. Hij is een gemeentestichter, jarenlang voorganger van een Rafaelgemeente in Rotterdam. En tot 2015 hoofd Nazorg bij de Evangelische Omroep.

 

Binnenkort verschijnt het nieuwe boek van Henk Rothuizen, getiteld ‘Zelfs al ga ik...’. Henk Rothuizen schreef dit boek als een troostvolle overdenking voor iedereen die met die grote vragen te maken krijgt. Maar hij schreef het boek eerst en vooral voor zichzelf, toen hij en zijn vrouw Joke met het bericht werden geconfronteerd dat zij ongeneeslijk ziek was.