Chilljemee

Wie zijn wij.........

U-Turn NL 2016

Take your place

Op reis!!

Wij zijn Chilljemee. Een groep jongeren die 1 keer in de maand 'chillen' met elkaar. We houden van gezelligheid, lachen en vooral ETEN! Geloof staat centraal, maar toch heeft iedereen zo zijn eigen invulling daar in en word je geaccepteerd hoe je bent.

Hoe verschillend we ook zijn, we vormen toch een eenheid.

 

Wat doen we op zo’n avond?

Elke keer is het weer anders. Een relaxed avond vol gezelligheid, waarin we met elkaar praten en ook een bepaald onderwerp hebben die de avond ook in praktijk word gebracht.

Buiten deze avonden vinden we het leuk om evenementen en festivals te bezoeken.

Lijkt het je leuk om een keer te komen? Je bent van harte welkom! Wil je het dan even laten weten via de mail: j.l.vanbree@live.nl

Dit seizoen is het thema van chill je mee ‘op reis’.We zullen dit jaar op reis gaan en nemen een koffer mee, maar wat stoppen we er allemaal in?Elke keer dat we met elkaar samen komen zullen we er een voorwerp in leggen en aan het eind van het seizoen zullen we gaan terug blikken op onze reis.Heb je zin om een keer mee te komen liften op onze reis? Ik zou zeggen kom gezellig langs en chill lekker mee ;). Als je meer wilt weten kun je ook altijd even mailen naar j.l.vanbree@live.nl 

Dit jaar zijn we weer naar U-turn gegaan. Wat een geweldig weekend was het weer! Het thema dit jaar was ‘take your place’. We hebben het erg gezellig gehad! Het thema was erg mooi NEEM JE PLAATS! Neem je plaats op je plekje bij God, jou Vader, de Vader die van jou houdt, die jou ziet staan zoals jij bent! We hebben weer erg genoten ENNNNNN dit jaar hebben we de: Clean room award gewonnen!! Zowel de jongens als de meisjes. Kortom, het was weer een geweldig weekend.